Lokal tandlæge Aalborg

Leder du efter en tandlæge i Aalborg?

Tandlægerne i Gug befinder sig i Aalborg SØ, Sønder Tranders Vej 16 og derfor er det let at komme til hvis du bor i nærområdet. Desuden mener vi der er flere gode grunde til at tage den korte tur ud til os:

  1. Vi har det bedste udstyr i branchen. Det sikrer dig en effektiv behandling hver gang.
  2. Smertefri behandling efter ønske. Vi tilbyder de nødvendige doser bedøvelse under behandling for dig som ikke ønsker nogen smerte.
  3. Vi kan tilbyde alle behandlinger i samme tandlægehus. Vi har ekspertisen til at kunne lave tandkroner- og broer og alle andre specielle opgaver.
  4. Vi tilbyder altid at give et uforpligtende tilbud på alle opgaver så du ikke bliver overrasket økonomisk.
  5. Nemt at parkere – Du har gratis parkering hos os foran vores hoveddør og et busstopsted kun 200 meter fra tandlægeklinikken.

Om tandklinikken i Aalborg

I det øjeblik du træder ind i klinikken, skal du føle, at du har valgt rigtigt. Indretningen er moderne. Hvor ofte har du ikke prøvet at træde ind i et lokale, og følt dig utilpas? For mange mennesker er tandpleje og tandlæger i det hele taget associeret med smerte og frygt.

Det er en frygt som man bærer rundt med, hele sit liv, og som opstår som barn. Dette skyldes den udvikling man har været igennem som individ, og selvom man er blevet væsentligt ældre, end da man trådte ind ad døren til tandlægen for første gang, så glemmer man ikke denne frygt. Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas på klinikken.

Personalet skal være rart

Derudover er det vigtigt, at du kan stole på personalet. Vores personale vil gøre alt for at lytte til dig og dine forventninger og krav til behandlingen. Vi sørger for altid at fortælle dig præcis hvad vi gør under behandlingen, så du føler dig tryg. Se også gerne en video mere om vores tandlæger i Aalborg.

​Høj kvalitet til lave priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Læs om behandlinger

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98141755 for at booke tid.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk