Integreret i samme hus​

Proteser

Vi er en af meget få tandlæger i Nordjylland med klinisk tandteknikere integreret i samme hus. Vi kan derfor løse mange opgaver hurtigt og nemt uden stor ventetid og uden at du, som patient, skal forlade huset.​

Vi kan derfor tilbyde:

  • Nye fastsiddende tænder på een dag hvor de løse tænder fjernes eller den dårlige protese erstattes med en fast bro på implantater, alt på samme dag!
  • “Tryklåsprotese”( = hybridprotese ) hvor protesen holdes fast af 2,3 eller 4 implantater med tryklåse.
  • Ganefri protese i overmunden.
  • Fjernelse af løse tænder og indsættelse af protese i een arbejdsgang ( = immediatprotese ) uden ventetid og uden at forlade huset.
  • Delproteser som holes fast af egne tænder, hvor det er vigtigt at de resterende tænder forinden undersøges og evt repareres, så den nye protese holder længe og ikke skal ændres eller fornys fordi der er problemer med de resterende tænder.
  • Alle former for implantatbehandlinger til kroner, broer og proteser, hvor vi kan fremstille midlertidige tænder så du på intet tidspunkt i et behandlingsforløb skal fungere uden et pænt smil.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hel- og delproteser

Den traditionelle og mest økonomiske løsning ved hel- eller delvis tandtab kan ofte være en både pæn og velfungerende løsning.

Protese med støbt stel (unitor)

En lidt dyrere variant af en delprotese. Skelettet i protesen fremstilles af metal i stedet for akryl, og dette muliggør en tyndere og mere elegant udformning af protesen med større komfort til følge.

Hybridproteser

Typisk en protese med støbt stel (unitor). Til forskel fra unitor´en som holdes fast af kroge om to eller flere af de resterende tænder, holdes hybridprotesen fast af usynlige tryklåse. Tryklåsene sidder fast på to eller flere af de resterende tænder eller evt. på kunstigt indsatte tandrødder (implantater), hvis det drejer sig om en helt tandløs over- eller undermund.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk