Tandlæge Nørresundby

Søger du en tandlæge i Nørresundby-området?

Så er du kommet til det rette sted! Vores klinik er placeret en ganske kort tur fra Nørresundby. Vores lokaler er nyindrettede, og vores veluddannede personale arbejder udelukkende med det nyeste klinikudstyr. Dette er blot to af grundene til, at du skal vælge os, men har du brug for flere indlysende grunde kan vi nævne, at vi er:

  1. En tandlæge der altid har udstyret i orden. Vi sørger for altid at følge med i den teknologiske udvikling, og derfor vil du opleve, at vores udstyr lever op til de højeste standarder indenfor tandlægebranchen.
  2. Alle behandlinger foretages samme sted. Mange patienter oplever, at de bliver sendt videre på andre klinikker, når der foretages komplicerede behandlinger. Dette berøver dog patienten vigtig tid, som kunne være brugt på arbejde eller sammen med familien. Hos Tandlægerne i Gug har vi derfor samlet det hele i samme tandlægehus. Det er praktisk, let og effektivt for alle vores kunder.
  3. Transportmulighederne er gode! Du kan tage din bil og parkere uden at skulle betale, der er nemlig parkeringspladser foran hoveddøren til vores klinik, lettere bliver det simpelthen ikke! Der er også busstoppested tæt på tandklinikken, hvis du ønsker at benytte dig af offentlig transport.

Du kan fx tage bus 15 mod Visse, og stå af ved stoppestedet kaldet Fælledvej, herfra er der kun en kort gåtur på 400 meter før du når vores klinik beliggende på Sønder Tranders Vej 16, 9210 Ålborg SØ.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at give dig en oplevelse der overgår din forventning, og dette vil derfor også skinne igennem under hele dit forløb hos os. Vi lever af, at kunderne kommer igen og anbefaler os til deres venner og familie. Det er netop disse værdier der har gjort os til en af de førende tandlæger i Aalborg-området i dag. Vi elsker glade kunder, og intet gør os mere stolte end et veludført stykke arbejde.

Vores personale i klinikken

Vi bruger meget tid på at ansætte de rigtige medarbejdere, og derfor er processen også lang for os. Vi vil ikke gå på kompromis med den gode service, venligheden og den professionalisme, der skal til at gøre dit besøg helt perfekt. Alle vores tandplejere, klinikassistenter og tandlæger er løbende på efteruddannelse, således at du kan være sikker på, at din behandling er så god og effektiv som muligt.

Det handler ikke kun om tandlæge-relaterede behandlinger, vi sørger også for, at vores medarbejdere får en nødvendig viden om kundetrivsel, tandlægeskræk og patientpsykologi som er essentielt for at vi kan give dig den bedste oplevelse.

Vores tandklinik er moderne

Vi har forsøgt at skabe en klinik med den perfekte balance mellem topmoderne faciliteter, praktiske forhold og en hyggelig og tryg atmosfære. Tandlægeudstyret er anerkendt som værende det bedste i branchen, og derfor har du også en garanti for, at du bliver behandlet effektivt, hurtigt og smertefrit.

Dernæst har vi stort kendskab til og forståelse for det faktum, at mange lider af tandlægeskræk. Derfor har vi gjort meget ud af at skabe en tryg og rar stemning med et afslappet og hyggeligt venteværelse. Du kan nyde et glas vand eller en kop kaffe og læse et blad imens du venter på din behandling. Under selve behandlingen, som nogle finder ubehagelig på grund af tandlægelyde og skarpt lys, kan vi tilbyde underholdning, så du glemmer alt om sin tandlægeskræk.

Vi tilbyder et udvalg af film og tv på skærme, der er praktisk placeret i loftet. Vi gør alt for at gøre din oplevelse så behagelig som muligt, så du får lyst til at komme igen.

Vi håber meget, at dette har givet anledning til at du vil besøge vores tandlæge tæt ved Nørresundby.

​Høj kvalitet til lave priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Læs om behandlinger

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98141755 for at booke tid.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk