Tandlæge Gistrup

Der findes et væld af tandlæger omkring Gistrup og Aalborg man kan benytte sig af, og det kan være meget vanskeligt at finde ud af, hvilken tandlæge man bør besøge, enten hvis man allerede har en tandlæge, eller ønsker at finde sig en ny.

Vi mener der er flere grunde til at du skal køre den lille ekstra tur ud til vores klinik i Aalborg SØ. Det mener vi blandt fordi at vi altid yder en service i højeste klasse. Mere specifikt kan vi fortælle at du ikke bare er et nummer hos os. Vi sørger altid for at kigge på din profil og derefter vurdere hvilken behandling der passer bedst til dig. Der kan være nogle økonomiske forhold for dig som er vigtige før vi tager beslutningen om den rigtige behandlingstype.

Vores tandlæge klinik tæt ved Gistrup.

Vi har sørget for at du i det øjeblik du træder ind i vores klinik, føler dig godt tilpas. Derfor er det vigtigt at alle vores instrumenter og materialer er af højeste kvalitet og kan gøre vores arbejde så let og effektivt som muligt. Vi har mange patienter som lider af tandlægeskræk og derfor har vi fokus på at kunne gøre din operation eller behandling så smertefri som muligt.


Dernæst har vi valgt at lave et behageligt venterum hvor du kan slappe af og nyde en kop kaffe eller lignende. Har du nogle spørgsmål er du også velkommen til at spørge vores receptionist som altid er glad for at svare på dine spørgsmål.

​Høj kvalitet til lave priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Læs om behandlinger

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98141755 for at booke tid.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk