Sikkert og risikofrit

Få foretaget en effektiv og risikofri tandblegning

Vi hjælper dig med at få flotte lyse tænder igen

Er du ked af din mørke tandfarve, og kunne du i den forbindelse godt tænke dig at få foretaget en tandblegning? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tandlægerne i Gug udfører vi professionel og skånsom tandblegning for kunder fra bl.a. Aalborg, Nibe og Gistrup. Så hvis du går og drømmer et flot hvidt smil, så tag endelig kontakt til os

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvordan foregår en tandblegning?

Først skal du til en forundersøgelse på klinikken, hvor vi undersøger dine tænder for at sikre, at der ikke er sygdomme i dine tænder og tandkød som gør, at vi ikke kan udføre din tandblegning. Det er også nødvendigt med en tandrensning og polering af dine tænder for at de kan tage imod blegningen.

Vi tager en farveprøve og foto af tænderne før og efter behandlingen, så vi kan afgøre hvor meget du kan forvente at tænderne lysnes. Du kan også selv se forskellen før og efter behandlingen. Det er vores erfaring, at det kan være svært at huske tændernes farve før blegningen, når tænderne først er bleget færdige.

Dernæst få du en tid til selve blegningen som tager ca. 2 timer og er helt smertefri. Efter blegningen tager vi et nyt foto af dine tænder så du kan se det opnåede resultat. Du får udleveret et sæt bløde blegeskinner og blegegel. Med disse er det muligt at blege tænderne yderligere derhjemme hvis dette er nødvendigt. Du kan også vedligeholde blegningen når og hvis tænderne med tiden bliver lidt mørkere igen.

Du får en tid til kontrol 7-10 dage efter din tandblegning hvor det opnåede resultat endeligt vurderes og vi sikrer os at det ønskede resultat er opnået.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Det er ikke muligt at forudse hvor meget dine tænder kan bleges, men alle tænder får et flottere, lysere og mere rent udseende. Porcelænskroner kan ikke bleges og plastfyldninger kan kun bleges i ringe grad.

Eventuelle mørke og misfarvede fyldninger i fortænderne vil være endnu tydeligere efter blegningen og skal fornys hvis det ønskede resultat skal opnås.

Hvor længe holder det?

Tandblegningen hos os er ikke bare en ”discount” løsning men en højkvalitetsløsning som kan holde dine tænder pæne og lyse i mange år, hvis du holder den ved lige med de udleverede skinner og gel. Ekstra gel kan købes på klinikken.

Selvfølgelig afhænger holdbarheden også af dine spisevaner, rygning og det daglige renhold af dine tænder, samt af om du får dine tænder regelmæssigt efterset og renset hos din tandlæge.

Hvad koster det?

En tandblegning hos os skal ses som en engangsinvestering og koster 3495,00. Den omfatter forundersøgelse, tandrensning før blegningen, blegning på klinikken, blegeskinner og gel til vedligeholdende behandling, kontrol af resultatet og al nødvendig information og instruktion.

Prisen inkluderer ikke eventuel fornyelse af misfarvede fyldninger etc.

Kontakt os og book til en tandblegning her

Hvis du er interesseret i at høre mere om tandblegning, eller hvis du gerne vil booke tid til en konsultation, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og erfarne personale sidder altid klar til at rådgive dig, så du kan få lige præcis det smil, du går og drømmer om.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk