Personale​

Mads R. Kristensen

Klinikejer/Tandlæge

Færdiguddannet fra Århus tandlægeskole i 2015. Foretager alle former for almindelig tandbehandling. Særlig interesse for kirurgi samt erstatning af mistede tænder, herunder implantat- samt bro/krone-behandlinger.​

Niels Nordendorff

Tandlæge

Færdiguddannet fra Københavns Tandlægehøjskole i 1981. Arbejdede i en årrække i Tyskland med speciale i protetisk samt kosmetisk tandpleje. Omfattende efter- og videreuddannelse Danmark. Foretager mange af klinikkens implantatoperationer, samt alle almindelige former for tandbehandling.​

Pernille

Tandlæge

Uddannet i 2015 fra Aarhus Tandlægeskole. Foretager alm. tandbehandlinger og har altid stor forståelse og empati for alle patienter.
Særlig interesse er den gode kommunikation og bedste behandlings- og fremtidsplan for dine tænder.

Tina Boye

Klinikadministrator

Ansvarlig for reception/ patientservice og bogholderi. Klinikkens “visitkort”. Tina modtager dig når du kommer til klinikken – eller ringer til os.​

Lilian G. Hedelund

Tandplejer

Ansat på klinikken i 2017
​Uddannet tandplejer fra Århus Universitet 2010
​Udfører tandeftersyn og tandrensninger. Planlægger og udfører parodontosebehandlinger.
​Udfører sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tandpleje i form af instruktion og motivation. Uddannet til at lægge bedøvelse, pudse fyldninger og til at lave mindre plastfyldninger.
​Særlig interesse for at hjælpe de af vore patienter med særligt udtalt parodontose.​

Lise-Lotte Melgaard Roed

Tandplejer

Uddannet tandplejer fra Århus Universitet 2020. Udfører tandeftersyn og tandrensninger. Planlægger og udfører parodontosebehandlinger. Udfører sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tandpleje i form af instruktion og motivation. Uddannet til at lægge bedøvelse, pudse fyldninger og til at lave mindre plastfyldninger. Har været ansat på klinikken siden 2021.

Birgitte M. Christensen

Tandplejer

Uddannet tandplejer 2006 fra Århus Universitet. Udfører tandeftersyn og tandrensninger. Planlægger og udfører parodontosebehandlinger. Udfører sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tandpleje i form af instruktion og motivation. Uddannet til at lægge bedøvelse, pudse fyldninger og til at lave mindre plastfyldninger. Særlig interesse for at hjælpe de af vore patienter med særligt udtalt parodontose.

Malene Kurdahl

Tandplejer

Er på barsel

Uddannet tandplejer fra Århus Universitet 2021. Malene blev ansat efter endt uddannelse i 2021. Udfører tandeftersyn og tandrensninger. Planlægger og udfører parodontosebehandlinger. Udfører sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tandpleje i form af instruktion og motivation. Uddannet til at lægge bedøvelse, pudse fyldninger 

Heidi Wulff

Klinisk tandtekniker

​Selvstændigt praktiserende klinisk tandtekniker i egne lokaler integreret i vores klinik. Fremstiller alle former for proteser på egne patienter samt samarbejder meget tæt med os i behandlinger som involverer både tandlæge og tandtekniker.

Camilla B. Jensen

Klinikassistent

Camilla er uddannet klinikassistent i 2004.  Har tidligere arbejdet på kirurgisk klinik siden 2006. Camilla startede hos os i juni 2021

Charlotte Kristensen

Klinikassistent

Er på barsel

Udlært klinikassistent i 2014 på Århus Tandlægeskole. Arbejdet som klinikassistent siden, med bl.a. kirurgi og ortodonti, udover almindelig klinikassistent arbejde. 

Ajsa

Klinikassistent

Er uddannet klinikassistent i maj 2022 og har været ansat på klinikken siden november 2022 Ajsa assisterer tandlægerne på skift, og har blandt andet stor interesse for assistance ved kosmetiske tandbehandlinger og plast. 

Louise Torp

Klinikassistent

Louise er uddannet klinikassistent i 2017, og har været ansat på klinikken siden 2021. Louise assisterer vores 3 tandlæger på skift, derudover laver hun også tandblegninger på klinikken.

Camilla Lee

Klinikassistent

Katja

Klinikassistentelev

​Høj kvalitet til lave priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Læs om behandlinger

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98141755 for at booke tid.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk