​Tænder på 1 dag

​Få lavet et professionelt udført tandimplantat hos os

Tandlægeklinik med speciale i tandimplantater

Et tandimplantat er en kunstig skrueformet tandrod fremstillet af titanium. Implantatet indsættes i kæben og vokser derefter fast. Dette tager fra 1 ½ til 3- i sjældnere tilfælde op til 6 måneder.

Langt de fleste mennesker – unge som gamle kan få isat implantater. I mange tilfælde er operationen teknisk meget ligetil, men det kan være nødvendigt at foretage forskellige former for lokal knogleopbygning, hvis der ikke er kæbeknogle nok der hvor implantatet skal sættes i. Knogleopbygningen kan være et transplantat af eget knogle, kunstig knogle eller en blanding af begge typer.​​

Hos Tandlægerne i Gug har vi speciale i tandimplantater, og vi har gennem tiden hjulpet mange patienter fra bl.a. Aalborg, Nibe og Gistrup – og vi er også klar til at hjælpe dig med nye implantater.

Typiske eksempler hvor vi udfører tandimplantater:​

  • Efter ulykker hvor en eller flere tænder mistes.
  • Flere tænder i samme side i samme kæbe mangler, så en bro ikke kan fremstilles.
  • Nabotænderne til den/ de mistede tænder er intakte, så man derfor ikke ønsker at anvende dem til at holde en bro.
  • Man har mistet mange eller alle tænder og ønsker ikke en del- eller helprotese, men i stedet tænder som både sidder fast og ser ud som – og føles som egne tænder.
  • Hvis man har en helprotese som ikke sidder fast, kan implantater med tryklåse fastholde denne.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet og sikkerhed:

Der findes mange forskellige typer implantater, men hos os anvender udelukkende implantater af fabrikaterne NOBEL BIOCARE eller STRAUMANN, som er meget anerkendte og veldokumenterede systemer som er udviklet og løbende videreudviklet baseret på meget omhyggelige og systematiske forskningsresultater.


Dette giver dig som patient den størst mulige sikkerhed for, at det er det absolut bedst mulige produkt som indopereres i dit kæbeben.

Garanti og langtidsholdbarhed:

Et tandimplantat har som ofte meget lang holdbarhed. Undersøgelser dokumenterer at 95- 97 % af implantaterne under optimale betingelser stadig holder efter 10 år. Det vil i praksis sige at rigtigt mange implantater holder nærmest livslangt.


Er du alligevel uheldig og mister et implantat uforskyldt og har du overholdt de foreskrevne kontrolbesøg yder vi sammen med Nobel Biocare og Straumann i de fleste tilfælde en garanti, hvor du får erstattet det mistede tandimplantat.

Da vi har tandlæger og tandtekniker samt laboratorium i samme hus er dette et behandlingstilbud, som kun få klinikker kan tilbyde.

  • Efter en kontrol- og ophelingsperiode på ca. 3 måneder fremstiller og indsætter vi den endelige fastsiddende bro, og behandlingen er nu færdig.
  • Om denne type behandling er mulig afhænger bl. a. af kæbebenets kvalitet og mængde, din almene sundhedstilstand mv.
  • Ring og få en tid til konsultation og vurdering af dine muligheder hvis du er interesseret i denne type behandling.

Kontakt os og book tid til en konsultation her

Hvis du gerne vil høre mere om muligheden for et tandimplantat, eller hvis du ønsker at booke tid til en konsultation, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk