Tandlæge Nibe

Leder du efter en tandlæge nær Nibe?

Du finder vores klinik en kort køretur fra Nibe. Vi har flere kunder fra Nibe, og det er der flere grunde til:

  1. Vi er en tandlægeklinik, som går højt op i, at vores udstyr er af den højeste og nyeste kvalitet. Derfor følger vi altid med i udviklingen af tandlægeudstyr.
  2. Vi udfører alle vores behandlinger samme sted. Du vil derfor ikke opleve, at du bliver sendt videre til andre klinikker – heller ikke hvis du skal have foretaget komplicerede behandlinger. At samle alt i samme tandlægehus gør det let og praktisk for vores patienter.
  3. Der er gode transportmuligheder til Tandlægerne i Gug. Tager du bilen, kan du parkere gratis på en af de parkeringspladser, som ligger foran hoveddøren til vores tandlægeklinik. Foretrækker du offentlig transport, har du også mulighed for at tage bussen til vores klinik.

​​

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og får en god oplevelse, og det vil du kunne mærke i hele dit forløb hos os. Vi ønsker, at alle vores kunder ønsker at komme igen, og at de anbefaler os til deres familie og venner. Netop disse værdier har medført, at vi er en af de mest anerkendte tandlæger i Aalborg-området.

Klinikkens personale

Vi lægger meget arbejde i at ansætte de medarbejdere, som er helt rigtige for jobbet og klinikken. God service, venlighed og professionalisme skal gøre dit besøg perfekt, og det er derfor ting, som vi aldrig går på kompromis med. For at du altid kan være sikker på at få den bedste og mest effektive behandling, sørger vi for, at alle vores ansatte løbende efteruddannes.

Fokus er ikke kun på selve tandbehandlingerne. Vi sørger også for, at vores medarbejdere har viden om patientpsykologi og tandlægeangst, hvilket er vigtigt for, at du får den bedst mulige oplevelse.

Tandklinikken er ny-moderne


Vi har bestræbt os på at indrette vores klinik, så den har den bedste blanding af moderne faciliteter, praktiske forhold samtidig med, at den hyggelige atmosfære er bibeholdt. Vores udstyr er det bedste indenfor branchen, og du kan derfor være sikker på, at din behandling er både smertefri og effektiv. Vi ved også, at mange har tandlægeskræk, og vi har derfor lagt stor vægt på at skabe en hyggelig og tryg stemning i klinikken.

​Høj kvalitet til lave priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Læs om behandlinger

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98141755 for at booke tid.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk