Proteser

Vi er en af meget få tandlæger i Nordjylland med klinisk tandteknikkere integreret i samme hus. Vi kan derfor løse mange opgaver hurtigt og nemt uden stor ventetid og uden at du, som patient, skal forlade huset.
 

Vi kan derfor tilbyde:

  • Nye fastsiddende tænder på een dag hvor de løse tænder fjernes eller den dårlige protese erstattes med en fast bro på implantater, alt på samme dag!
  • “Tryklåsprotese”( = hybridprotese ) hvor protesen holdes fast af 2,3 eller 4 implantater med tryklåse.
  • Ganefri protese i overmunden.
  • Fjernelse af løse tænder og indsættelse af protese i een arbejdsgang ( = immediatprotese ) uden ventetid og uden at forlade huset.
  • Delproteser som holes fast af egne tænder, hvor det er vigtigt at de resterende tænder forinden undersøges og evt repareres, så den nye protese holder længe og ikke skal ændres eller fornys fordi der er problemer med de resterende tænder.
  • Alle former for implantatbehandlinger til kroner, broer og proteser, hvor vi kan fremstille midlertidige tænder så du på intet tidspunkt i et behandlingsforløb skal fungere uden et pænt smil.

Hel- og delproteser

Den traditionelle og mest økonomiske løsning ved hel- eller delvis tandtab kan ofte være en både pæn og velfungerende løsning.

Protese med støbt stel (unitor)

En lidt dyrere variant af en delprotese. Skelettet i protesen fremstilles af metal i stedet for akryl, og dette muliggør en tyndere og mere elegant udformning af protesen med større komfort til følge.

Hybridproteser

Typisk en protese med støbt stel (unitor). Til forskel fra unitor´en som holdes fast af kroge om to eller flere af de resterende tænder, holdes hybridprotesen fast af usynlige tryklåse. Tryklåsene sidder fast på to eller flere af de resterende tænder eller evt. på kunstigt indsatte tandrødder (implantater), hvis det drejer sig om en helt tandløs over- eller undermund.

HYBRIDPROTESER – TRYKLÅSPROTESER

HYBRIDPROTESER – TRYKLÅSPROTESER

Mangler du tænder ? Har du løse tænder? Sidder din tandprotese løs?

Læs mere

TID HOS TANDLÆGE ELLER TANDPLEJER

TID HOS TANDLÆGE ELLER TANDPLEJER

Hos os er tandplejeren ofte den første behandler du møder på klinikken…

Læs mere

IMPLANTATER

IMPLANTATER

Mistede tænder kan erstattes med en kunstig rod – et implantat.

Læs mere

SNORKESKINNER

SNORKESKINNER

Snorker du? Ved du, at du kan få hjælp, hvis du snorker?

Læs mere

ADRESSE

Sønder Tranders Vej 16

9210 Aalborg SØ

98 14 17 55
info@tandlaegerneigug.dk

CVR: 38214969

SOCIALE MEDIER

VI STØTTER


FORENINGEN ØNSK

Tandlægerne i Gug støtter Foreningen Ønsk - Landsforeningen for alvorligt syge og handicappede børns ønsker.

FAMILIE MED KRÆFTRAMTE BØRN

Familier med kræftramte børn er Danmarks største børnekræftorganisation. Vi arbejder på at skabe bedre vilkår for de børn, der hvert år, får konstateret en kræftsygdom. I 2013 fejrede vi vores 30 års jubilæum.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt osOnline tidsbestilling