Hvorfor får jeg en tid til undersøgelse hos en tandplejer og ikke en tandlæge?

Hos os er tandplejeren ofte den første behandler du møder på klinikken. Det er der to grunde til:

  1. Tandplejeren er er uddannet til at varetage patientundersøgelse. Dette omfatter at tage røntgenbilleder, anvende og vurdere dem samt diagnosticere tandsygdomme og slimhindelidelser.

    Ud over at vælge den korrekte behandling arbejder tandplejeren også forebyggende og sundhedsfremmende, for at du som patient, undgår problemer med dine tænder i fremtiden. Helt konkret betyder det, din tandplejer er uddannet til at forebygge forekomsten af huller og paradentose, ved at give dig grundig information og instruktion, samt behandling af den bagvedliggende årsag til disse sygdomme.

    Tandplejeren er desuden uddannet til at lave tandrensninger, parodontosebehandlinger, mindre tandrestaureringer i form af plastfyldninger, pudsning og polering af fyldninger samt anlæggelse af lokalbedøvelse forud for behandling. Tandplejeren kan påsætte og aftage tandreguleringsapparatur, samt tage aftryk og billeder af tænderne, til brug for journalføringen.

  2. Vores tandlæger udfører de behandlinger som de er specielt uddannede til; store plastfyldninger, rodbehandlinger, krone- brobehandling, kirurgi, implantatbehandlinger m.v. Ved mere komplekse behandlingsbehov vil tandlæge og tandplejer altid arbejde sammen, for at lægge den bedst mulige behandlingsplan for dig som patient.

    Dermed udnytter vi de enkelte behandlere i vores team til det de er bedst til, således at Du som patient får den bedst mulige service og behandling.

​Høj kvalitet til lave priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig

Lær os bedre at kende

​Læs om behandlinger

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98141755 for at booke tid.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98141755 eller sende en e-mail til info@tandlaegerneigug.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kundeudtalelser

​Vi vil gerne høre din mening

"Kan stærkt anbefales"​

"Bedste tandrensning i 50år"​

"Tryghed i tandlægestolen"​

Åbningstider​

Mandag 

08.00 – 16.30

Tirsdag

Onsdag  - torsdag                      

08.15  - 17.00

08.00 -  17.00​

Fredag

08.00 – 14.30​

Lørdag

lukket​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne I Gug IS

Nielsmindevej 16, 9210 Aalborg SØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98141755

E-mail: info@tandlaegerneigug.dk