Tandlæge Nibe

Leder du efter en tandlæge nær Nibe?

Du finder vores klinik en kort køretur fra Nibe. Vi har flere kunder fra Nibe, og det er der flere grunde til:

  1. Vi er en tandlægeklinik, som går højt op i, at vores udstyr er af den højeste og nyeste kvalitet. Derfor følger vi altid med i udviklingen af tandlægeudstyr.
  2. Vi udfører alle vores behandlinger samme sted. Du vil derfor ikke opleve, at du bliver sendt videre til andre klinikker – heller ikke hvis du skal have foretaget komplicerede behandlinger. At samle alt i samme tandlægehus gør det let og praktisk for vores patienter.
  3. Der er gode transportmuligheder til Tandlægerne i Gug. Tager du bilen, kan du parkere gratis på en af de parkeringspladser, som ligger foran hoveddøren til vores tandlægeklinik. Foretrækker du offentlig transport, har du også mulighed for at tage bussen til vores klinik.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og får en god oplevelse, og det vil du kunne mærke i hele dit forløb hos os. Vi ønsker, at alle vores kunder ønsker at komme igen, og at de anbefaler os til deres familie og venner. Netop disse værdier har medført, at vi er en af de mest anerkendte tandlæger i Aalborg-området.

Klinikkens personale

Vi lægger meget arbejde i at ansætte de medarbejdere, som er helt rigtige for jobbet og klinikken. God service, venlighed og professionalisme skal gøre dit besøg perfekt, og det er derfor ting, som vi aldrig går på kompromis med. For at du altid kan være sikker på at få den bedste og mest effektive behandling, sørger vi for, at alle vores ansatte løbende efteruddannes.

Fokus er ikke kun på selve tandbehandlingerne. Vi sørger også for, at vores medarbejdere har viden om patientpsykologi og tandlægeangst, hvilket er vigtigt for, at du får den bedst mulige oplevelse.

Tandklinikken er ny-moderne
Vi har bestræbt os på at indrette vores klinik, så den har den bedste blanding af moderne faciliteter, praktiske forhold samtidig med, at den hyggelige atmosfære er bibeholdt. Vores udstyr er det bedste indenfor branchen, og du kan derfor være sikker på, at din behandling er både smertefri og effektiv. Vi ved også, at mange har tandlægeskræk, og vi har derfor lagt stor vægt på at skabe en hyggelig og tryg stemning i klinikken.

Vi håber meget, at dette har givet dig lyst til at besøge vores klinik nær Nibe. Du kan finde vejvisning på dette kort:

HYBRIDPROTESER – TRYKLÅSPROTESER

HYBRIDPROTESER – TRYKLÅSPROTESER

Mangler du tænder ? Har du løse tænder? Sidder din tandprotese løs?

Læs mere

TID HOS TANDLÆGE ELLER TANDPLEJER

TID HOS TANDLÆGE ELLER TANDPLEJER

Hos os er tandplejeren ofte den første behandler du møder på klinikken…

Læs mere

IMPLANTATER

IMPLANTATER

Mistede tænder kan erstattes med en kunstig rod – et implantat.

Læs mere

SNORKESKINNER

SNORKESKINNER

Snorker du? Ved du, at du kan få hjælp, hvis du snorker?

Læs mere

ADRESSE

Sønder Tranders Vej 16

9210 Aalborg SØ

98 14 17 55
info@tandlaegerneigug.dk

CVR: 38214969

SOCIALE MEDIER

VI STØTTER


FORENINGEN ØNSK

Tandlægerne i Gug støtter Foreningen Ønsk - Landsforeningen for alvorligt syge og handicappede børns ønsker.

FAMILIE MED KRÆFTRAMTE BØRN

Familier med kræftramte børn er Danmarks største børnekræftorganisation. Vi arbejder på at skabe bedre vilkår for de børn, der hvert år, får konstateret en kræftsygdom. I 2013 fejrede vi vores 30 års jubilæum.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt osOnline tidsbestilling