Tandlæge Gistrup

 

Der findes et væld af tandlæger omkring Gistrup og Aalborg man kan benytte sig af, og det kan være meget vanskeligt at finde ud af, hvilken tandlæge man bør besøge, enten hvis man allerede har en tandlæge, eller ønsker at finde sig en ny.

Vi mener der er flere grunde til at du skal køre den lille ekstra tur ud til vores klinik i Aalborg SØ. Det mener vi blandt fordi at vi altid yder en service i højeste klasse. Mere specifikt kan vi fortælle at du ikke bare er et nummer hos os. Vi sørger altid for at kigge på din profil og derefter vurdere hvilken behandling der passer bedst til dig. Der kan være nogle økonomiske forhold for dig som er vigtige før vi tager beslutningen om den rigtige behandlingstype.

Vores tandlæge klinik tæt ved Gistrup.

Vi har sørget for at du i det øjeblik du træder ind i vores klinik, føler dig godt tilpas. Derfor er det vigtigt at alle vores instrumenter og materialer er af højeste kvalitet og kan gøre vores arbejde så let og effektivt som muligt.  Vi har mange patienter som lider af tandlægeskræk og derfor har vi fokus på at kunne gøre din operation eller behandling så smertefri som muligt.
Dernæst har vi valgt at lave et behageligt venterum hvor du kan slappe af og nyde en kop kaffe eller lignende. Har du nogle spørgsmål er du også velkommen til at spørge vores receptionist som altid er glad for at svare på dine spørgsmål.

En kort rejse

På kortet herunder finder du en rutevejledning som viser hvordan du let og hurtigt kan finde vej fra Gistrup til vores tandlægehus.

Det tager ikke meget mere end 10 minutter at køre i bil til os fra midten af Gistrup bycentrum:

 

 

Spar penge og tid på længere sigt

Hos tandlægerne i Gug har vi valgt at tage lidt mere for vores ydelser, men til gengæld holder f.eks. din tandkrone i meget længere tid. Derfor vil du i sidste ende både spare penge og tid.

HYBRIDPROTESER – TRYKLÅSPROTESER

HYBRIDPROTESER – TRYKLÅSPROTESER

Mangler du tænder ? Har du løse tænder? Sidder din tandprotese løs?

Læs mere

TID HOS TANDLÆGE ELLER TANDPLEJER

TID HOS TANDLÆGE ELLER TANDPLEJER

Hos os er tandplejeren ofte den første behandler du møder på klinikken…

Læs mere

IMPLANTATER

IMPLANTATER

Mistede tænder kan erstattes med en kunstig rod – et implantat.

Læs mere

SNORKESKINNER

SNORKESKINNER

Snorker du? Ved du, at du kan få hjælp, hvis du snorker?

Læs mere

ADRESSE

Sønder Tranders Vej 16

9210 Aalborg SØ

98 14 17 55
info@tandlaegerneigug.dk

CVR: 38214969

SOCIALE MEDIER

VI STØTTER


FORENINGEN ØNSK

Tandlægerne i Gug støtter Foreningen Ønsk - Landsforeningen for alvorligt syge og handicappede børns ønsker.

FAMILIE MED KRÆFTRAMTE BØRN

Familier med kræftramte børn er Danmarks største børnekræftorganisation. Vi arbejder på at skabe bedre vilkår for de børn, der hvert år, får konstateret en kræftsygdom. I 2013 fejrede vi vores 30 års jubilæum.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt osOnline tidsbestilling