PERSONALE

Niels Nordendorff

Klinikejer/tandlæge


Færdiguddannet fra Københavns Tandlægehøjskole i 1981. Arbejdede i en årrække i Tyskland med speciale i protetisk samt kosmetisk tandpleje. Omfattende efter- og videreuddannelse Danmark. Foretager mange af klinikkens implantatoperationer, samt alle almindelige former for tandbehandling.

Mads Raunholt Kristensen

Klinikejer/tandlæge


Færdiguddannet fra Århus tandlægeskole i 2015. Foretager alle former for almindelig tandbehandling. Særlig interesse for kirurgi samt erstatning af mistede tænder, herunder implantat- samt bro/krone-behandlinger.

Mette Nielsen-Man

Tandlæge


Færdiguddannet fra Århus Tandlægeskole 2016. Arbejder tre dage om ugen hos skoletandplejen i Aars og er ansat her på klinikken torsdag og fredag. Udfører alle former for almindelig tandbehandling samt særlig interessere for rodbehandlinger samt tandregulering med Invisalign.

Tina Boye

Klinikadministrator


Ansvarlig for reception/ patientservice og bogholderi. Klinikkens “visitkort”. Tina modtager dig når du kommer til klinikken – eller ringer til os.

Louise Pahl

Tandplejer


Uddannet tandplejer fra Århus Universitet 2014
Udfører tandeftersyn og tandrensninger. Planlægger og udfører parodontosebehandlinger. Udfører sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tandpleje i form af instruktion og motivation. Uddannet til at lægge bedøvelse, pudse fyldninger og til at lave mindre plastfyldninger. Interesse for behandling af patienter med tandlægeskræk.

Rikke Vestmann Jakobsen

Tandplejer


Uddannet tandplejer fra Århus Universitet 2006
Udfører tandeftersyn og tandrensninger. Planlægger og udfører parodontosebehandlinger.
Udfører sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tandpleje i form af instruktion og motivation. Uddannet til at lægge bedøvelse, pudse fyldninger og til at lave mindre plastfyldninger. Udfører desuden tandblegninger, tilpasse bideskinner. Interesse for og medvirken til tandregulering og behandling af tandslid.

Minna Lund Krogh Jørgensen

Tandplejer


Uddannet tandplejer fra Århus Universitet 2016
Udfører tandeftersyn og tandrensninger. Planlægger og udfører parodontosebehandlinger. Udfører sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tandpleje i form af instruktion og motivation. Uddannet til at lægge bedøvelse, pudse fyldninger. Interesse for sygdomme i mundhule, kæber og tænder.

Mette Sørensen

Receptionist/klinikassistent


Ansat på klinikken siden 2014. Ansvarlig for reception, tidsbestillinger og organisering af patienttider. Ansvarlig for varebestilling.

Louise Nielsen

Klinikassistent


Ansat på klinikken siden 2015. Assisterer alle tre tandlæger. Uddannelsesansvarlig for klinikassistentelever. Ansvarlig for organisering af kirurgi.

Pernille Nielsen

Klinikassistent


Ansat på klinikken siden 2014. Assisterer alle tre tandlæger. Medvirker til udførelse af tandblegninger samt bidskinne- og snorkeskinnebehandlinger.

Kathrine

Klinikassistentelev


Færdiguddannet Juli 2017

Jannie Stenborg Jensen

Klinikassistentelev


Ansat på klinikken i 2017

Heidi Wulff

Klinisk tandtekniker


Selvstændigt praktiserende klinisk tandtekniker i egne lokaler integreret i vores klinik. Fremstiller alle former for proteser på egne patienter samt samarbejder meget tæt med os i behandlinger som involverer både tandlæge og tandtekniker.
×

Skriv til os

Kontakt os


[buttons]