Kosmetisk tandpleje

Porcelænsfacader

En tynd skal af porcelæn limes på en misfarvet, skæv og/eller svækket fortand for at opnå et optimalt kosmetisk resultat. Kan også benyttes på en række fortænder for at ændre et smil som led i en større kosmetisk tandbehandling.

En smuk og stærk kosmetisk løsning!

Kosmetisk plastbehandling

Kan f. eks. være lukning af et mellemrum mellem fortænder, opretning af en eller flere ”skæve” tænder
eller udskiftning af misfarvede fortandsfyldninger.

Er ofte en hurtig og prismæssig attraktiv metode til at få et pænere og mere attraktivt smil.

Kan kombineres med tandblegning for en kosmetisk ”totalløsning”.

Plastfacader

En tynd skal af plast limes på en fortand. Er et prisbilligt alternativ til porcelænsfacader. Kan ofte – men ikke altid – være lige så pæne som en porcelænsfacader. Bliver dog misfarvede med tiden og holder ikke så længe.

Tandblegning

En nem, sikker og effektiv metode til at opnå et smukt hvidt smil. De fleste tænder kan bleges.
Slutresultatet varierer fra patient til patient og er afhængig af tændernes struktur.

Tandblegning med blegelampe

Vi anvender Zoom- blegning. Det er et anerkendt og sikkert blegesystem.

Vores tandplejere vil inden behandlingen, lave en forundersøgelse og en tandrensning, som fjerner tandsten og misfarvninger.

For ydeligere spørgsmål, ring til klinikken.
Eller mail til info@tandlaegerneigug.dk.

Hjemmeblegning

Denne type blegning foretages af patienten selv, ved anvendelse af individuelt tilpassede bløde plastskinner, hvori der lægges blegegel.

Skinnerne kan anvendes som dagblegning 1-2×45 min dgl. inden sengetid eller som natblegning, hvor skinnerne tages på inden sengetid og fjernes igen om morgenen.

Blegegelen er kun aktiv i henholdsvis 30-45min for dagblegning og samme tid for natblegningen, men for natblegning gælder det, at indholdsstofferne er nogle andre, som er længere om at virke. Man kan derfor ikke anvende natblegning til dagblegning. Ligesom dagblegning ikke bør anvendes som natblegning.

Begge typer behandling, kombineret ofte med udskiftning af eventuelle fortandsfyldninger. Dette gør man hvis det vurderes, at de vil være synlige og mørkere end de blegede tænder.

×

Skriv til os

Kontakt os


[buttons]